2011. július 14., csütörtök

BILIBO kagyló és GAME BOX együtt AJÁNDÉKKAL - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Bilibo, készségfejlesztő játék, gyerekeknek.
Játék funkciók és határok nélkül
A Bilibo egy különleges koncepcióval rendelkező játék, mely Alex Hoschstrasser, svájci tervező munkáját dicséri. A mostani játékokkal ellentétben nincsen specifikus funkciója, szimplán a gyermekek fantáziája határozza meg felhasználásának módját. Homokozóban, medencében, hóban, szobában. A gyermekek kreativitásának nem lehet gátat szabni.
A Bilibo egy éves kortól társa a gyermekeknek, a legkülönbözőbb játékmagatartásokra ösztönözve őket. Koruktól és érdeklődésüktől függően a gyermekek különböző módokon használhatják és értelmezhetik a kagylókat.
A puha, gömbölyű formák és az élénk színek stimulálják az érzékeket és a gyermekek vele született kíváncsiságát.
A kagylókat számos módon lehet el- és összerendezni. Háromdimenziós puzzle-ként: két kagylót összerakva gömböt kapunk, egy barátságos, szélesen mosolygó arcot. A gyermekek játékosan fejleszthetik térérzéküket, valamint kéz-szem koordinációjukat.
Amikor nagyobbacskák lesznek, a gyermekek a kagylók használatának újabb és újabb módjait fedezik fel. A kagylóban való ringatózás és hintázás jó szórakozást nyújt, ugyanakkor segít a motoros készségek, illetve az egyensúlyérzék fejlesztésében.
A szerepjátékok, a "papás-mamás" játékok nagyon fontosak a gyermekek szociális fejlődésében és képzelőerejük fejlesztésében. A Bilibo ezen a területen is kiváló segédeszköznek bizonyul, hiszen könnyen bölcsővé, teknőspáncéllá, dobbá, fazékká, hajóvá, vagy a játékállatoknak menedéket nyújtó barlanggá változtatható ..... .. a gyermekek fantáziája nem ismer határokat!
2010 - ben év játéka volt!
Méret: 39 x 39 x 22 cm
Súly: 800 g
Színek: kék, citrom sárga, narancs, - a színt leütés után tudjuk egyeztetni!
És  itt a teljes család a GAME BOX-szal kiegészítve:
A Game Box játékdoboz tartalmaz egy Bilibo Pixelt, hat Bilibo Mini-t, illetve egy ötlettár füzetet. A kis csomag rengeteg játéklehetőséget biztosít és igazi felhívás a találékonyságra. A dobozban található Pixel egy meglepően pattanós és kicsit rugalmas műanyagból készült. A sarkai olyan csodálatosan lekerekítettek, hogy ugyanúgy gurul mint pattog, akárcsak egy gumilabda. A gombszerű részek a kocka minden oldalába beleillenek, az üregek pedig elég mélyek ahhoz, hogy nem csak a lapok, hanem kis üzenetek, ajándékok vagy, ha szeretnéd, súlyok is elférnek benne. Így akár ki is hívhatod a sorsot, több oldalt egyszínűvé téve vagy mindegyiket másmilyenné, eldugva vagy kivéve dolgokat a gombok mögül, hogy befolyásolhassa a kocka esését vagy meglepetésekkel gazdagítsa a játékot. A kisméretű Bilibo-k pedig nagyszerűen illeszkednek a kis kezekbe és ugyanolyan nyitott játék, mint a nagytestvére.
A Bilibo Game Box lehetőséget ad a gyermekeknek egy sor, szinte végtelen, tulajdonság és összefüggés felfedezésére. Anélkül, hogy bármilyen szigorú szabályt elolvasna, a gyermek feltalálja magát és rájön hogy milyen célt szolgálhat a Mini-Bilibo a kockát használva. De mégis mik a lehetőségek? A színes, gombszerű lapok mindegyikét lehet csúsztatni, ügyeskedni velük , Mini-Bilibo alatt, fölött dobni vagy éppen keresztül rajta.
Ahogy a gyerek folytatja a Bilibo Game Box összefüggéseinek, használatának, tulajdonságainak felfedezését, egyben elkerülhetetlenül felfedezi majd azt is, hogy annak elemei milyen meglepően sok, a környezetében fellelhető, tárgyal kombinálhatóak és használhatóak -- mint például a székek, asztalok és a padló. Céltáblát vagy játéktáblát készíthet belőlük egy papírlap vagy rámpa segítségével, akadálypályát papír- és kartonlapokból, a kocka elvetése mérőeszközként, a Bilibo pedig evezőként, vagy merítőkanálként is használható.
A Bilibo Game Box rendkívül innovatív és zseniális tervezésű, de igazi értéke csak akkor válik érezhetővé, láthatóvá ha a játékos, ötletgazdag találékonyság megvalósító eszközeként használják..
Tartalom:
1 db nagy Bilibo
6 db mini  Bilibo
1 db Pixel kocka
6*6 db korong
1 db tartó zsák a Pixel kockához
+ 1 db ajándék nagy táska, hogy mindez hordozható is legyen bárhova.
http: //youtu. be/kSk6pyc55cs
http: //youtu. be/JBhA85mBHyo
http: //youtu. be/8tlHyPwGnCI



Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 00:28
. BILIBO kagyló és GAME BOX együtt AJÁNDÉKKAL - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Fontos