2011. július 24., vasárnap

Gerőcs László: Matematika - Jelenlegi ára: 6 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MatematikaA könyv listaára: 6800 Ft. Leírás:
Az utóbbi évszázad jelentősen megreformálta, kibővítette a természettudományok ismeretanyagát. Nem volt ez másképp a matematikával sem, amelynek alapvető fogalmaival ismerkedhetünk meg az Akadémiai Kiadó sorozatának jelen kötetében. A műben helyet kapott anyag nagyjából az emelt szintű érettségihez szükséges tudnivalókat fedi, de szerepelnek benne már magasabb szintű, a diszciplína legmodernebb, leghaladóbb részéhez sorolható témák és a legújabb szakirányú kutatások egyes eredményei is. Az összesen huszonhét fejezetet tartalmazó munka első része a klasszikus, hagyományos matematika területét öleli fel (halmazok, logikai alapok, számtan és elemi algebra, a sík és a tér elemi geometriája stb. ), majd - igazodva a kronológiához - fokozatosan sorra kerülnek az olyan, elvontabb témakörök is, mint a közönséges és parciális differenciálegyenletek, a fraktálgeometria, a kombinatorika, a kódelmélet és a gráfok. Az elméleti fejtegetések (fogalmak, tételek, módszerek leírása) mellett számos szemléltető példa is helyet kapott a fekete-fehér ábrákkal kísért, tárgymutatóval záruló kiadványban, amely minden érettségizőnek, felvételizőnek, vizsgára készülőnek, tanárnak - és minden egyéb érdeklődőnek ajánlható, színvonalas munka. ISBN: 978-963-05-8488-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 18:30
. Gerőcs László: Matematika - Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Fontos