2011. augusztus 6., szombat

Thompson, Terri: Gazdaság - hogyan olvassuk? - Jelenlegi ára: 3 750 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! GazdaságA könyv listaára: 3950 Ft. Leírás:
A gazdaságtudománnyal elméletben és gyakorlatban foglalkozó magyar és amerikai szellemi elit tagjai jegyzik a jelen kötetet, amelynek célkitűzése az volt, hogy segítsen a gazdaság alapvető törvényszerűségeinek, folyamatainak megértésében minden érdeklődő számára, legyen az szakember vagy laikus. A kiadványban harmincnyolc, a kérdéskör legjelentősebb témáit feldolgozó tanulmány kapott helyet tematikus csoportosításban. A gazdaság területére vonatkoztatva, annak erővonalait magyarázva olyanokról esik részletesen szó, mint a makro- és mikroszemlélet, a pénzügyi események, a világpiacok helyzete és alakulása, a szakújságírói tevékenység jelenkorunkban, valamint a gazdaság és a médiaszabályozás kölcsönhatásai. Az egyes írásokat az adott tárgykörhöz kapcsolódó irodalom jegyzéke zárja. A könyv végén a szószedetet, illetve a magyar és amerikai szerzők rövid életrajzait találjuk. ISBN: 978-963-05-8709-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 750 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 13:56
. Thompson, Terri: Gazdaság - hogyan olvassuk? - Jelenlegi ára: 3 750 Ft

Fontos