2011. augusztus 27., szombat

Varanelli, S.: A templomos lovagok legendája - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A templomos lovagok legendájaA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Fegyverzetükön megcsillan a napfény, a lovagok tökéletes sorokba rendeződnek. A nagymester parancsot ad a rohamra és a templomosok vágtába kezdenek. De kik is voltak valójában ezek a lovagok, kiknek neve a rejtélyek birodalmába kalauzol bennünket? Elrejtett kincsek, Salamon temploma, a Szent Grál, szabadkőművesség, Oak Island rejtélyes szigete, számtalan utazás és felfedezés. Kalandra fel! Most átélheted csaknem ezer év eseményeit és legendáit. - kezdődik a szerző felhívása a gyermekolvasók számára. Azokra a kérdésekre keresi a szerző a választ, amelyekre az utóbbi években többek között a Da Vinci-kód című regény és film is kereste: kik voltak valójában a templomosok? Eretnekek vagy hívők, nemes vagy gáncs nélküli lovagok. A templomosok, akik a Szentföld egyik legfontosabb védelmezői és gyógyító rendjeként tevékenykedtek, a harmadik keresztes hadjárat után kiszorultak onnan. Kevésbé ismert tény, hogy a rend több száz tagját pont 1307. október 13-án, pénteken tartóztatták le, innen ered az a hagyomány, hogy a péntek 13. szerencsétlen nap. A rendet eretnekség, ezotéria és trágárság gyakorlása, intézményesített homoszexualitás és pogány bálványok tisztelete miatt oszlatták fel hivatalosan, s a rend akkori nagymesterét, Jacques de Molay-t ki is végezték. A templomosok ez után kerültek illegalitásba, föld alatti mozgalommá válva, s innen kezdődött az igazi rejtélyes időszak (melyet illetően a szerző inkább csak növeli a homályt). A gazdagon illusztrált kötet főleg gyerekeknek ajánlott. ISBN: 978-963-9926-13-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 12:58
. Varanelli, S.: A templomos lovagok legendája - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Fontos