2012. január 12., csütörtök

Moncz Attila : A világ 100 legjobb futball - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A világ 100 legjobb futballistájaA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A sportrajongás sokak szerint elengedhetetlen elemét alkotják azok a vég nélküli és természeténél fogva eldönthetetlen viták arról, hogy ki a jobb és ki a legjobb: Törőcsik vagy Nyilasi? - kérdezte a középkorú generáció. Messi vagy Cristiano Ronaldo? - vitáznak a mai fiatalok. A listákra specializálódott kiadó új kötete egyszerre ad mindenkinek igazat és táptalajt az új vitáknak azzal, hogy összeállította a ma játszó legjobbak százas listáját. Az élen természetesen korunk két hipersztárja, mögöttük pedig a nemzetközi klubfutball aktuális hősei, többnyire a nagy klubok csillagai. A nagy számú színes fényképpel gazdagon illusztrált - szerkezetében a kiadó hasonló könyveivel rokon - kiadvány tömör szócikkekben rajzolja meg egy-egy futballista portréját, amit a margón elhelyezett érdekességek és néhány statisztikai adat kísér. ISBN: 978-963-9974-37-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 09:55
. Moncz Attila : A világ 100 legjobb futball - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Fontos